Volkskrantdag 2019

Vaste prik de laatste zondag van IFFR: de Volkskrantdag. Een dwarsdoorsnede van het mooiste wat IFFR te bieden heeft. Ook deze 48ste editie kijk je op zondag 3 februari vijf festivalfavorieten achter elkaar, speciaal voor deze dag geselecteerd door IFFR-programmeurs en de Volkskrant-filmredactie. Doorkruis gedurende de Volkskrantdag Rotterdam van filmtheater naar filmtheater, of kies ervoor alle films vanuit dezelfde stoel te bekijken bij de Volkskrantdag Pathé Schouwburgplein, de Volkskrantdag Nieuwe Luxor Theater of de Volkskrantdag LantarenVenster.

Praktisch

De films van jouw route vind je op zaterdag 2 februari 2019 in de mail en op IFFR.com/vkroutes. Op de dag zelf is er de Volkskrantdag programmakrant die op alle festivallocaties gratis verkrijgbaar is en dient als gids.

Als Volkskrantdag-bezoeker volg je de route die je krijgt toegewezen. Je wisselt tijdens de dag vijf keer van zaal. Dit geldt niet voor de Volkskrantdag Pathé Schouwburgplein, Volkskrantdag Nieuwe Luxor Theater of voor de Volkskrantdag LantarenVenster. Daar bekijk je het gehele programma in dezelfde zaal.

Wisselen van route is niet toegestaan. Volkskrantdag-tickets kun je na aankoop niet retourneren. Je kunt wel je tickets proberen te ruilen via de IFFR Volkskrantdag-ruilplaats. Die vind je via deze link: https://go.iffr.com/vkdag-facebook.  

Let op: alleen de routes die in één keer met hetzelfde MyIFFR-account zijn gekocht worden ingedeeld in dezelfde route en volgen dus hetzelfde programma. Bijbestellingen op hetzelfde account vallen niet in dezelfde route als een eerdere bestelling.

  • Volkskrantdag 2019

    Fotocredit: Jeroen Mooijman

  • Volkskrantdag 2019

    Fotocredit: Jeroen Mooijman

  • Volkskrantdag 2019

    Fotocredit: Jeroen Mooijman

Volkskrantdag Nieuwe Luxor Theater, Volkskrantdag LantarenVenster en Volkskrantdag Pathé Schouwburgplein

Er zijn drie locaties waar je de Volkskrantdag de hele dag vanuit dezelfde zaal kunt beleven. Dat zijn het Nieuwe Luxor Theater, LantarenVenster en, nieuw dit jaar, Pathé Schouwburgplein.

Voor Volkskrantdag LantarenVenster en Volkskrantdag Pathé Schouwburgplein geldt dat je automatisch een zaal krijgt toegewezen. Je kunt dus niet zelf kiezen in welke zaal je zit. Wel is de zaal zichtbaar tijdens het aankoopproces voordat je betaald.

Heb je vragen over de Volkskrantdag? Kijk dan bij de veelgestelde vragen over de Volkskrantdag. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op via [email protected] of ga tijdens het festival langs bij de servicebalie.

Op zoek naar accommodatie voor de Volkskrantdag?

Bekijk de speciale hotelarrangementen voor de Volkskrantdag