News

Met de klas naar de film? Meld je nu aan

Van 27 januari tot en met 7 februari 2016 vindt de volgende editie van International Film Festival Rotterdam plaats, waar iedere doordeweekse dag ook schoolvoorstellingen voor het primair en voortgezet onderwijs worden georganiseerd. Zo brengt IFFR de jongere kijkers in contact met onafhankelijke cinema.

Primair onderwijs

De groepen 6 t/m 8 zijn zeer welkom bij de schoolvoorstellingen van International Film Festival Rotterdam. Deelname aan de schoolvoorstellingen is gratis. De voorstellingen sluiten aan bij de kerndoelen kunstzinnige oriëntatie primair onderwijs. 

Bent u geïnteresseerd in de schoolvoorstellingen, vul dan het online aanmeldformulier voor primair onderwijs in vóór 11 juli 2015 of vraag een aanmeldformulier aan via [email protected]. Geef alstublieft uw eerste en tweede keus aan. De genoemde data zijn onder voorbehoud en afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Na aanmelding ontvangt u zo snel mogelijk meer informatie.

Lees meer op IFFR.com/school.

Voortgezet onderwijs

Voor de bovenbouw organiseert IFFR elke dag vertoningen die aansluiten bij de vakken CKV, Engels, Frans, Duits en Nederlands. Voor de onderbouw is er een apart programma met een verzameling korte films. De filmkeuze wordt in december bekendgemaakt. De voorstelling wordt ingeleid en achteraf is er ruimte voor een vraaggesprek met de filmmaker of een professional (indien aanwezig). 

Een schoolvoorstelling kost €4 per leerling. Bent u geïnteresseerd in de schoolvoorstellingen, vul dan het online aanmeldformulier voor voortgezet onderwijs in of vraag een aanmeldformulier aan via [email protected]. De genoemde data zijn onder voorbehoud en afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Na aanmelding ontvangt u zo snel mogelijk meer informatie. Graag zouden wij zo snel mogelijk willen weten of u wilt deelnemen, i.v.m. de beschikbaarheid van de zalen en capaciteit.

Wilt u met een grote groep leerlingen komen, maar kunt u in het aanmeldingsformulier niet uw gewenste dag en voorstelling vinden, neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

Lees meer op IFFR.com/school.