News

Met de klas naar de film

International Film Festival Rotterdam organiseert iedere doordeweekse dag tijdens het festival schoolvoorstellingen voor het primair en voortgezet onderwijs. Maak kennis met het festival en schotel uw leerlingen films voor die ze nergens anders zullen zien.

Primair onderwijs

Elke ochtend tijdens het festival verwelkomt IFFR Rotterdamse basisschoolleerlingen van groep 6, 7 en 8. Een speciaal programma met korte festivalfilms zorgt voor een unieke bioscoop- en festivalervaring. Deelname is gratis. IFFR zorgt er tevens voor dat uw leerlingen gratis worden opgehaald met de bus. Het bijpassende lesmateriaal kunt u zelf op school behandelen. Lees meer.

Voortgezet onderwijs

IFFR biedt dagelijks tijdens het festival schoolvoorstellingen aan voor het voortgezet onderwijs. De films sluiten aan bij de onder- en bovenbouw bij de vakken CKV, Engels, Duits, Frans, en Nederlands. Deelname kost €4 per leerling. Inclusief lesmateriaal dat u zelf in de klas kunt behandelen. Lees meer. 

Aanmelden

Om uw klas aan te melden of voor meer info, stuur een mail naar [email protected]. De schoolvoorstellingen vinden plaats van donderdag 22 t/m vrijdag 30 januari 2015.