Donateurs Opening Night: Munch & Party

Op 25 januari 2023 vieren we graag samen met jou en andere donateurs die het festival een warm hart toedragen de officiële opening van de 52ste editie van het festival met een extra feestelijk programma in de Doelen, Rotterdam.

We trappen de 52ste editie van IFFR af met een vertoning van Munch, de officiële openingsfilm van het festival. De Noorse filmmaker Henrik Martin Dahlsbakken dook in het leven van kunstenaar Edvard Munch en maakte veel meer dan een doorsnee biopic. Hij liet de schilder van De schreeuw spelen door verschillende acteurs, om zo de vele kanten van Munch te laten zien: die van zelfgekozen buitenstaander, seksueel avonturier, vrijdenker, genie en nog veel meer. Munch kijkt terug, maar ook vooruit – net als wij, naar de twaalf dagen IFFR die in het vooruitschiet liggen.

Op deze bijzondere avond wordt je vanaf 19:30 uur ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje waarna we samen naar de wereldpremière van Munch gaan kijken. Na afloop van de film ontvang je nog een drankje en beleef je het openingsfeest waar je samen met  filmmakers, producenten en partners de start van IFFR 2023 viert.

Tickets

Tickets voor de Donateurs Opening Night kosten €17,50 en zijn inclusief twee drankjes, de film screening en toegang tot het openingsfeest. Per persoon kan je twee kaarten kopen

Bestel je tickets hier

 

Donateurs Opening Night: Munch & Party